Hulp nodig bij CV lekkage in Utrecht?

Staat u onder de douche en komt er geen warm water meer uit de kraan? Is uw CV ketel uitgevallen of maakt de ketel rare geluiden? De kans dat er ergens een lek in uw ketel is ontstaan is vrij groot. Schakel als u te maken heeft met deze problemen daarom direct de hulp in van een CV expert. Als u hier te lang mee wacht kan de ketel beschadigen en kunnen de kosten fors oplopen. In sommige gevallen is het dan zelfs nodig om de ketel compleet te vervangen. Voorkom extra schade en laat uw CV ketel op tijd inspecteren!

Central Care, uw specialist op het gebied van CV lekkage

Logo Central CareBent u op zoek naar een specialist op het gebied van CV lekkage? Dan zit u goed bij Central Care. Zij zijn dé specialist op het gebied van CV en verwarming in de regio Utrecht. Deze CV experts laten u niet in de kou staan!

Dankzij de goed bereikbare storingscentrale bent u als u Central Care inschakelt altijd verzekerd van snelle hulp. Of u nu in het weekend of buiten kantoortijden te maken heeft met CV lekkage, deze CV experts zorgen altijd voor de oplossing. En wilt u tijdens de wintermaanden voorkomen dat u in de kou komt te zitten? Sluit dan een onderhoudscontract af. U profiteert dan onder andere van de volgende voordelen:

  • Iedere storing nog dezelfde melddag verholpen
  • Geen voorrijkosten en arbeidsloon bij een CV storing
  • Jaarlijks contact voor een onderhoudsbeurt

Wilt u meer weten over de onderhoudscontracten van Central Care? Of heeft u te maken met een CV storing en wilt u direct een afspraak maken met uw CV expert in Utrecht? Bel 030 - 79 99 915 of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvragen