Hulp nodig bij daklekkage in Utrecht?

Wat voor type dakbedekking u ook heeft, elk dak krijgt te maken met storm, regen, vrieskou en hete zon. Uw dak heeft het dus elk seizoen van het jaar zwaar te verduren en daarom is er altijd kans op daklekkage. Verklein de kans op daklekkage en laat om de twee á drie jaar dakinspectie uitvoeren. Bent u te laat met het onderhoud en is het kwaad al geschiet? Geen paniek! Schakel een dakdekker in. Deze specialist kan de oorsprong van het lek voor u opsporen en zorgt daar voor vakkundige reparatie.

Schakel bij daklekkage ons in!

Problemen met uw dak zijn vervelend en als u er niet op tijd bij bent kunnen de kosten zeer hoog oplopen. Gelukkig beschikken de dakspecialisten van ons over jarenlange ervaring. Ze komen dan ook graag bij u langs om uw dak te inspecteren op mankementen of om reparatiewerkzaamheden uit te voeren als u met daklekkage te maken heeft. Wilt u er zeker van zijn dat daklekkage wegblijft? Sluit dan een onderhoudscontract af. De vakmannen komen dan periodiek bij u langs om uw dakbedekking te controleren.

Meer weten over de diensten van uw dakspecialist in Utrecht? Of wil u direct een onderhoudscontract afsluiten? Neem contact met ons op door te bellen naar 030 - 79 99 904 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen