Lekdetectie in Utrecht

Niemand zit te wachten op vochtige muren of een kelder die volgelopen is met water. Wacht daarom nooit lang met het inschakelen van een specialist als u te maken heeft met lekkage. Een lekdetectie expert kan met de juiste detectiemethoden de oorsprong en de oorzaak van het lek gemakkelijk voor u achterhalen. En nu komt het andere grote voordeel, de specialist zal nooit onnodig hak- en breekwerk uitvoeren!

Voor professionele lekdetectie kiest u voor ons

Dankzij de geavanceerde technieken die de specialisten toepassen wordt extra schade voorkomen en zal hak- en breekwerk niet nodig zijn. Bent u bang dat de kosten hoog op gaan lopen in verband met het gebruik van deze speciale gereedschappen en materialen? Geen paniek! Verzekeraars zijn voorstander van de werkwijze van lekdetectiebedrijven en in veel gevallen kunt u daarom een volledige vergoeding krijgen vanuit uw opstalverzekering.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op door te bellen naar 030 - 79 99 906. U kunt ook via onderstaand formulier een afspraak maken voor uw lekdetectie klus, er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Afspraak maken