Hulp nodig bij rioollekkage in Utrecht?

Als u al een langere periode te maken heeft met een onaangename rioollucht in uw woning kan het wel eens tijd worden om aan de bel te trekken. De kans is namelijk groot dat u te maken heeft met een lek in uw riool. Een rioolspecialist kan u precies vertellen wat de oorzaak van het lek is en waar de oorsprong ligt.

Groeit er bijvoorbeeld een grote boom naast uw woning met flinke wortelgroei? Dan kunnen de wortels ervoor zorgen dat uw rioolbuis scheurt en begint te lekken. Het water dat uit het lek komt zorgt op den duur voor stankoverlast. Dit is zomaar een voorbeeld, er zijn veel meer oorzaken van rioollekkage. Ga daarom nooit zelf op zoek naar de oorzaak, maar schakel een specialist in.

Bij rioolproblemen schakelt u ons in

Als u te maken heeft met rioollekkage komen onze specialisten graag bij u langs. Ze begrijpen als geen ander hoe vervelend lekkage is en komen daarom altijd met een snelle oplossing. Met behulp een speciale rioolcamera kunnen de vakmannen de oorzaak van het lek vakkundig voor u achterhalen. De beelden die de camera vanuit het riool naar de bovengrondse monitor zendt laten precies zien hoe de situatie in de rioolbuis is. Zodra de oorzaak en de locatie van het lek vastgesteld zijn start de specialist met de reparatie.

Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken voor een rioolinspectie? Bel dan naar 030 - 79 99 919. Vraagt u liever eerst een offerte aan voor uw klus? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en u ontvang zo snel mogelijk een reactie.

Offerte aanvragen